Hva Du Trenger Å Vite Om Å Hjelpe Din Personlige Økonomi

Selv om det noen ganger er vanskelig å betrakte noe så tilsynelatende ubetydelig som en ukes dagligvarer som en investering, er det akkurat det de er. Ved klokt å velge hva vi bruker pengene våre på, enten det valget er mellom en dagligvare eller en kveld ute på byen eller kanskje mellom et hjem eller et luksuskjøretøy, bestemmer vi vår økonomiske fremtid.

Å planlegge en lang bilreise til riktig tid på året kan spare den reisende mye tid og penger. Generelt er høyden på sommeren den travleste tiden på veiene. Hvis distansesjåføren kan ta turen i andre sesonger, vil han eller hun støte på mindre trafikk og lavere gasspriser.

Prøv en liste over hvor mye du bruker på en tavle som er satt opp på kontoret eller et annet sted som er synlig. Du vil se det ofte i løpet av dagen slik at meldingen forblir i tankene dine.

Søk etter profesjonelle råd hvis du skal investere i aksjer for personlige økonomiske gevinster. Å ansette en profesjonell rådgiver er en sikker måte å sikre at du får tilbake retur. De har kunnskapen og erfaringen innen feltet for å hjelpe deg med å lykkes. Hvis du går på det alene, må du bruke dager på å undersøke, og det kan forbruke mye av tiden din.

Bruk aldri kredittkortet ditt til et forskudd. Bare fordi kortet ditt tilbyr det, betyr det ikke at du bør bruke det. Rentene på forskudd er ekstremt høye, og bruk av et kontantforskudd vil skade kredittpoengene dine. Bare si nei til forskuddet.

For å forbedre dine personlige økonomivaner, betal ned gjelden din så snart det er mulig. Mengden renter på lån er veldig høy, og jo lenger du tar for å betale dem ned, jo mer betaler du i renter. I tillegg bør du alltid betale mer enn det minste som forfaller på lånet eller kredittkortet ditt.

En viktig indikator på din økonomiske helse er FICO-poengsummen din, så kjenn poengsummen din. Kreditorer bruker FICO-poengsummene til å bestemme hvor risikabelt det er å gi deg kreditt. Hvert av de tre store kredittbyråene, Transunion, Equifax og Experian, tildeler en poengsum til kredittposten din. Den poengsummen går opp og ned avhengig av kredittbruken og betalingshistorikken din over tid. En god FICO Score gjør en stor forskjell i rentene du kan få når du kjøper et hjem eller en bil. Sjekk ut poengsummen din før noen større kjøp for å sikre at det er en sann refleksjon av kreditthistorikken din.

Selv kjøpene vi gjør fra dag til dag kan til slutt stave forskjellen mellom økonomisk suksess og økonomisk fiasko. Tipsene ovenfor hjelper oss med å ta de typer beslutninger som vil utgjøre forskjellen. Investeringer kommer tross alt i alle former og størrelser. Det gjør også penger bunnløse groper som alltid ender opp med å koste oss mer enn de betaler tilbake.

Kontroll Over Økonomien Din

Selv om det noen ganger er vanskelig å betrakte noe så tilsynelatende ubetydelig som en ukes dagligvarer som en investering, er det akkurat det de er. Ved klokt å velge hva vi bruker pengene våre på, enten det valget er mellom en dagligvare eller en kveld ute på byen eller kanskje mellom et hjem eller…